Orávica, Krassó-Szörény megye egyik városa, 9.303 lakosa van.

Oravica

Herkulesfürdő, Görög-katolikus templom

Google Static Map

GPS Koordinatak:
45.03132 E, 21.69272 K

Oravicabánya görög-katolikus temploma 1887-ben épült, a hívek anyagi támogatásával, akik zálogba tették házuk, földjük, hogy hitelt vehessenek fel a templom építésére. Első tatarozásán 1943-ban esett át, majd a belső felújítás végeztével 1997-ben először szentelték fel a templomot. 2007-ben újra kezdték a külső felújítást.

Látogatható:

Hétfő - Vasárnap: 9.00-18.00

Contact: 0040-255-571-600

E nyelveken hívhat: román

A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR
A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: pr.prot.Cozmuta Ovidiu A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR
A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica., Fotó: WR A görög-katolikus templom, Oravica. A görög-katolikus templom, Oravica. A görög-katolikus templom, Oravica. A görög-katolikus templom, Oravica.

Share A görög-katolikus templom, Oravica.

Facebook Twitter LinkedIn