Szilágybagos település Szilágy megyében található, 1578 lakosa van.

Szilágybagos
Környék

Szilágybagosi fürdő

Google Static Map

GPS Koordinatak:
47.16448 E, 22.72307 K

Szilágybagoson, bár régóta sejtették, de csak 1971 nyarán végeztek mélyfúrásokat. Három kútból, 400 m mélyről tör fel a 42 fokos kénes, szódás, bikarbonátos termálviz. 1971 végére építették meg az első, majd 1975-ben megkezdték egy felnőtt- és egy gyerekmedence építését.

A fedett medence és a kádas fürdőszobák 1976-ra készültek el. A termálvíz jó hatással van az idegrendszeri betegségre, a gyomorsav csökkenésére és a szervezet anyagcseréjére.

Megkönnyíti a vesék működését, csökkenti az izomgörcs-bántalmakat, egyes női betegségek és a reumatikus betegségek differenciált kezelésére is alkalmas. Nem ajánlott a szív-, vese- és májelégtelenségben, valamint tüdőbajban és epilepsziában szenvedők számára.

Nyitvatartás: Hétfő - Vasárnap

8.00-20.00

Contact:

0040-260-623-931

E nyelveken hívhat:

magyar, román

Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: Matei Domnița
Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: Matei Domnița Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR
Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: Szilágybagosi fürdő Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: Szilágybagosi fürdő Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: Matei Domnița Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos , Fotó: WR

Share Szilágybagosi fürdő, Szilágybagos (DN1h Hosszúrév-Élesd).

Facebook Twitter LinkedIn

Ez az oldalt a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága támogatta,

egy on-line kiadványok szerkesztésére kiírt pályázat keretén belül.